BeLightBC

До Різдва в Африці

До Різдва в Африці

 До Різдва в Африці

"Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі" 

2Кор.12:9

 

Час летить невпинно. Здається, що ніби вчора прилетіла, але вже промайнув місяць! Літо в нас у самому розпалі. Не зважаючи на довгу відсутність, відчуваю, що я вдома,  усе тут стало дуже рідним.

Благословіння Божі в житті місіонера

З деяких причин ми повернулися додому пізно, але молодь прийшла, щоб зустрітися. Це було дуже приємно! Радіємо, що молодь і діти продовжують ходити на зустрічі, вивчають Біблію, деякі навіть самі проводять групи. Водночас сумно, що дехто відійшов,  але ми віримо, що у Бога свої плани інколи щоб пройти випробування, які зустрічаються на життєвому шляху, варто зрозуміти, що нам потрібен Господь.

Також Бог благословляє наше повсякденне життя. У будинку, який ми винаймаємо разом з дівчатами, вода була в найкращому випадку тільки вночі, ми мали постійно поновлювати її запаси. Часом навіть забували про те, що вона  є  в крані. Тепер у нас майже завжди є вода. Бог благий, і ми дякуємо йому за все!

Я також ніколи не вірила, що  розмовлятиму англійською, не кажучи про те, що робитиму переклад занять, які проводить  брат з України для дітей. Але Бог чудний, і для мене це велике благословення служити йому цим даром! 

Життя церкви в Африці

Хрещення – це особливий день для кожної церкви. З нашої молоді 24 охочих засвідчили про свою віру перед людьми.  На жаль, деяким батьки заборонили зробити цей крок, але вони все одно продовжують вірно служити Богу.

Церква зростає! У наметі уже немає вільних місць, стільців не вистачає на всіх. Ми радіємо цьому, але водночас і хвилюємося, що робити далі? Просимо вас молитися разом з нами й за цю потребу.

Кожного недільного ранку хтось ділиться свідченням. Так Кевін, яка була в моїй групі по вивченню Біблії й прийняла хрещення, розповіла про зміни, які відбулися в її серці, стосовно дядька після того, як почула тему про прощення на уроці. Дякую Богу за те, що він працює навіть тоді, коли ми цього не бачимо!

Готуємося до Різдва

У кінці грудня ми плануємо заходи для дітей і батьків, тому що це чудова нагода поділитися словом Божим і проявити любов Христа. Просимо вас про молитовну підтримку й фінансову допомогу, адже щоб подарувати Різдво одній дитині, нам потрібно $15.

Інколи виникають думки, що все, що ми робимо, даремно, нічого не відбувається, але віра в те, що в Бога все під контролем і все вчасно, нас підкріпляє.

"І хоч я бачу мало результатів, але майбутні місіонери бачитимуть покаяння після кожної проповіді! Нехай вони не забувають першопроходців, які працювали в непроглядній темряві з невеликою кількістю променів!" 

Девід Лівінгстон, 

шотландський місіонер, 

дослідник Африки.

4149499650690686

Бакаленко Таісія

ПриватБанк

Вкажіть, будь ласка, "Різдво" в призначенні й поділіться частинкою своєї любові!

Вкажіть, будь ласка, "Різдво" в призначенні й поділіться частинкою своєї любові!

Моліться про:

  • Серця тих, хто прийняв хрещення;
  • Дівчат, з якими вивчаємо Біблію;
  • Підготовку й фінансову допомогу для проведення Різдва;
  • Вивчення місцевої мови.

Прочитано 51 разів Останнє редагування Четвер, 09 грудня 2021 06:19

Підтримка проекту

Ви можете підтримати наш проект. 50, 100, 500грн допоможуть нам рухатися далі.