BeLightBC

  • Місія
  • Новини з Уганди за жовтень 2020

Новини з Уганди за жовтень 2020

Новини з Уганди за жовтень 2020

"Він дає стомленому силу, і безсилому міць" Іс. 40:29
Зміни ... Коли ти звик до людини, то відчуваєш розставання ... Шкода що Діана з Вікою полетіли в Україну, але служіння триває, і багато людей ще потребують Спасителя ... Моліться за духовні, фізично сили і мудрість в розподілі часу ...
Також подяка Богу за підбадьорення від проведеного часу разом з Катею, місіонеркою з України, в Кампалі.

Хрещення було радісною подією в цьому місяці, адже це вперше в нашій церкві - 13 людей уклали завіт з Богом і засвідчили перед іншими про своє рішення. Продовжуйте молитися за молодь, їх духовне зростання і посвячення Христу.


Моліться за:
- духовний і фізичний стан
- сили для продовження служіння
- духовне зростання молоді

Також моліся за нашу нову подружку Олівер. Її ми знаємо вже 10 місяців, вона майже завжди посміхається, в гарному настрої, але тільки недавно вона відкрила біль свого серця, те, через що довелося пройти ...
В її родині 5 братів і вона одна дівчина. А дівчатам завжди не просто в родині, тим більше якщо ти одна, вся робота на ній - готувати, прати, прибирати.
У школу вона пішла пізно, читати почала тільки в 3-му класі. Спочатку навчалася в приватній школі, а потім її мама сказала, що грошей платити за школу, немає, і перевела в державну школу, де в класах по 200 чол, і як вони самі кажуть, ці школи не для дуже розумних дітей.
Мама все купувала для хлопців в школу, але Олівер доводилося вечорами збирати кукурудзу і потім продавати, щоб були гроші купити зошити і ручки. В школу ходила з пакетом, а коли знайшла портфель на смітті, який  хтось викинув, для неї була велика радість замінити пакет портфелем. У свої 10 років вона готувала їжу для всієї родини, а потім йшла в школу з маленьким братом прив'язаним на спині, так як мама була зайнята на базарі ... В школу багато хто ходить босоніж, але в старших класах, якщо ти без взуття будуть сміятися. Навіть в старших класах Олівер доводилося ходити без взуття, а коли дорога нагрівалася, вона прив'язувала пляшки до ніг ... Чесно таке я бачила тільки в фільмах ...
Олівер почала молитися, щоб Бог торкнувся серця мами, щоб купити їй взуття, і в один день це сталося ... Мені складно уявити, що вона відчувала, так як я ніколи не молилася про взуття, для нас це природні речі. Також в школу потрібно обов'язково ходити в довгих шкарпетках і щоп'ятниці перевіряють чи чисті вони.  Одного разу після прання Олівер не знайшла одну з шкарпеток і попросила маму купити їй нові, на що мати відповіла: "Ти не вмієш берегти речі".  Дівчинці довелося розрізати довгу шкарпетку і одягнути на одну ногу тільки верхню частину.  У той день вона дуже молилася, щоб не перевіряли, адже для неї це буде ганьба, якщо її побачать її з половиною шкарпетки, то будуть називати по прізвиську.  По дорозі додому вона молилася, щоб знайти 1000 шилінгів (8 грн) та купити нові шкарпетки.  І Бог зробив це! Її радості не було меж. Можливо для нас це маленькі речі, але для неї це була відповідь на молитву. Не дивлячись на те, що пройшло вже багато років, вона все ще пам'ятає як Бог не залишив її і досі підтримує її.  Зараз Олівер поїхала в школу, де буде жити. Продовжуйте молитися, щоб інші бачили Христа через її життя, і вона була світлом для них.

Таїсія Бакаленко, місіонерка в Уганді


Прочитано 197 разів Останнє редагування Неділя, 01 листопада 2020 20:47

Підтримка проекту

Ви можете підтримати наш проект. 50, 100, 500грн допоможуть нам рухатися далі.