BeLightBC

  • Події
  • Благовістя для жителів міста
Понеділок, 30 листопада 2020 21:47

Благовістя для жителів міста

Благовістя для жителів міста

Вже не вперше, не дивлячись на карантинні обмеження та погодні умови, християни вийшли на вулиці міста для благовістя. Погода не спонукала до тривалих прогулянок, дув сильний вітер, було холодно та сиро, але містян на вулиці було досить багато. Для того, щоб людям було комфортніше спілкуватися організатори встановили намет і столики з гарячим чаєм і літературою. Звучала християнська музика. Християни роздавали трактати та брошури.

Реакція городян на вуличне благовістя була різною.
Деякі байдуже проходили повз, інші мовчки брали запропоновану християнську літературу та йшли далі. Були й ті, які зупинялися, слухали християнські пісні, спілкувалися з віруючими, задавали питання. І в цих коротких бесідах поставали внутрішні проблеми: тривога, самотність, страх перед майбутнім, внутрішня пустота. Намагаючись її заповнити, люди звертаються до телевізора, книг, соціальних мереж, імітуючи зайнятість і видимість спілкування, але це не допомагає. І не допоможе. Адже тільки живий Бог здатний зцілити поранені гріхом та самотністю серця і заповнити порожнечу Своєю любов'ю.

Ми молимося про те, щоб Бог працював з усіма, хто чув в цей день Добру Новину.
Хочеться вірити в те, що такі непрості обставини спонукають багатьох задуматися про майбутнє, про свою душу та почати шукати Бога.
А нам, Його дітям, потрібно продовжувати говорити про Божу любов поки ще є час і можливість.


Прочитано 170 разів

Медіа

Підтримка проекту

Ви можете підтримати наш проект. 50, 100, 500грн допоможуть нам рухатися далі.